Μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός μέσω των “πράσινων” σάιτ έβγαλε στη δημοσιότητα μία δυσαρέσκεια για την προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών και άφηνε αιχμές και για τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα από το “τριφύλλι” ανέφεραν «πως δεν είναι δυνατόν να τραμπουκίζονται διαιτητές είτε κατά το ημίχρονο είτε μετά το τέλος του αγώνα. Και φυσικά δεν μπορεί να γίνονται δηλώσεις με εμφανή στόχευση να επηρεαστούν οι διαιτητές από παράγοντες που η ομάδα τους ευνοείται σκανδαλωδώς και μόνιμα όλα τα προηγούμενα χρόνια». Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε η αντίδραση των ανθρώπων του Πλατανιά που κάνουν λόγω για παράτυπη παρουσία του Χρήστου Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο, για χυδαίους χαρακτηρισμούς από την πλευρά του για τη Χανιώτικη ομάδα και για απώθηση μέλους της αποστολής στη φυσούνα!

Από τον Πλατανιά χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας για ένα πέναλτι-φάντασμα και γενικότερα για την κάκιστη διαιτησία, στα μάτια ορισμένων φάνηκαν τραμπουκισμοί. Βέβαια οι ίδιοι παράγοντες που μας χαρακτήρισαν ως τραμπούκους ήταν εκείνοι που μας ζητούσαν να μην γραφτεί στο φύλλο αγώνα η παράτυπη (δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ, εξαιτίας της γνωστής περιπέτειας του με τη Δικαιοσύνη, ενώ δεν είχε δηλωθεί ούτε στο φ.α) παρουσία του κ. Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης και στα αποδυτήρια, ο οποίος αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς στην ομάδα μας, ενώ δεν δίστασε να απωθήσει μέλος της αποστολής μας στη φυσούνα.

Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα συνέβησαν χθες στην Λεωφόρο».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook