Μια παράξενη ανακοίνωση του αντιδημάρχου Οικονομικών έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και σχόλια εντός και εκτός του Δ. Χανίων.

Συγκεκριμένα o αντιδήμαρχος με έγγραφό του ανακοινώνει ότι κάθε Δευτέρα θα βρίσκεται στο Πολύκεντρο της Σούδας για να λύνει τα προβλήματα της περιοχής.

Με την ανακοίνωση του «αδειάζει» ουσιαστικά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο που ασχολείται με τα θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων ενώ δημιουργεί και άλλο ένα επίσης σημαντικό θέμα, απαξιώνει πλήρως τον ρόλο του Τοπικού Συμβουλίου της Σούδας, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι να συγκεντρώνει και να προωθεί όλα τα θέματα των κατοίκων της περιοχής για επίλυση. 

Η κίνηση αυτή έχει έντονο το στοιχείο του παλαιοκομματισμού, θυμίζει τις εποχές που ο βουλευτής του τόπου καλούσε τον κόσμο να τον συναντήσει για να κάνει ρουσφέτια και προσωπική πολιτική και δίνει μία εικόνα την οποία μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει προς τα έξω ο εν λόγω αντιδήμαρχος.

Βέβαια, η κίνηση αυτή θα δώσει ιδέες και στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους και μπορεί να δούμε σιγά – σιγά να ξεφυτρώνουν αντίστοιχα γραφεία σε κάθε γειτονιά της πόλης. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook