Λόγω διεξαγωγής αγώνα «ΗΡΑΚΛΕΙΟ COSMORUN », την  Κυριακή 22.01.2017, στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 την Κυριακή 22/01/2017, στην περιοχή της δ.ε. Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από την διασταύρωση της με την Λ. Ικάρου έως την διασταύρωση της με την οδό Νεάρχου.

Στο αντίστοιχο τμήμα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από Λ. Νεάρχου έως την διασταύρωση της με Λ. Ικάρου, η κυκλοφορία τον οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της δ.ε. Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Σ. Βενιζέλου με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο συμβολής της με την οδό Γιαμαλάκη έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και σε όλο το μήκος της οδού Μητσοτάκη έως την πλατεία 18 Άγγλων

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook