Το απόλυτο σοκ βίωσε ένα κορίτσι 16 ετών στο Μπράντεντον της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν έπιασε στο κρεβάτι τη 40χρονη μητέρα της να κάνει «τρίο» με δύο συμμαθητές της, 16 και 17 ετών.

Η νεαρή κοπέλα έσπευσε στην αστυνομία να καταγγείλει την ίδια της τη μητέρα, καθώς με αυτόν τον τρόπο πίστεψε ότι θα τη βοηθούσε να ξεπεράσει την «αρρώστια» της.

Η 40χρονη μητέρα οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής της για ανάκριση, κατά την οποία παραδέχθηκε τιςμ πράξεις της. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η μητέρα συμμετείχε σε ένα γκρουπ συζήτησης με νεαρά άτομα στο διαδίκτυο, στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο συμμαθητές της κόρης της.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τις… πράξεις της 40χρονης

Οι λεπτομέρειες από τις πράξεις της 40χρονης γυναίκας που περιγράφονται γλαφυρά στην έκθεση της αστυνομίας είναι συγκλονιστικές. Η μητέρα έπινε και συζητούσε με τους δύο νεαρούς, όταν τους είπε ότι χρειάζεται να κάνει ένα μπάνιο. Ζήτησε από τον έναν να τη… βοηθήσει. Τότε τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, όπου του έκανε στοματικό σεξ. Το άλλο αγόρι εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά και τον κάλεσε να συμμετάσχει και αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook