Ο Κώστας Παπαθανασίου δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, αφού πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αθήνα, βαδίζοντας πλέον και στην ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής, που είχε… κλέψει τις εντυπώσεις στο τοπικό με την πολυετή και σημαντική παρουσία του στον Άρη Σουδας, τον οποίο οδήγησε και στον ιστορικό τίτλο στην Α’ ΕΠΣΧ τη σεζόν 2014-2015 (είχε κι ένα πέρασμα από τον Κισσαμικό, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική), μέτρησε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, συμμεριζόμενη το αίτημα του ποδοσφαιριστή Κώστα Παπαθανασίου να αναχωρήσει για την Αθήνα για οικογενειακούς λόγους, τον αποδεσμεύει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, δεδομένης της ολοκλήρωσης των σπουδών του στο Πολυτεχνείο Κρήτης, του εύχεται «και εις ανώτερα» και συγχαρητήρια.

Κώστα, η οικογένεια της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα είναι πάντα εδώ για σένα… σε ευχαριστούμε!

Η αποστολή για Ρόδο

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΙΝΚΑ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιάλυσο (22/01, 15:00).

Ο Γιάννης Κατσούλης δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς στη διάθεσή του τον Φιλίπε Ντα Κόστα, ενώ απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Ταταράκης.

Η αποστολή:

Βλαχάκης, Καλοριζικάκης, Σταθινάκης, Κομπογεννητάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης, Γκουτσίδης, Παληγεώργος, Τσικουδάκης, Βεστάκης, Τσίτας, Κυτράκης, Γαλανίδης, Ντεντάκης, Περδικάκης, Σουμπασάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook