Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα Κ20 του Πλατανιά, που πέρασε σα… σίφουνας από την Αγιά Λάρισας επικρατώντας με το ευρύ 5-0 της ΑΕΛ, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Αυτή ήταν η 5η εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Μαναρώλη, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι σε ΑΕΚ, Ηρακλή, Βέροια και Κέρκυρα.

Στο 17’ ο… προερχόμενος από τη Λεωφόρο, όπου ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας, Σκουλουδάκης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πλατανιά, για να πάρει τη… σκυτάλη ο Παπανικολάου, σκοράροντας στο 30’ και στο 37’.

Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Σκουλουδάκης πέτυχε το 0-4 στο 58’ και στο 67’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των “ερυθρόλευκων” ο Αντ. Αμαραντίδης.

Διαιτητής: Νίτσας (Σπανούλης-Ντελέζος) Λάρισας

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Καλούσης, Καρατάσιος (66’ Ντιντής), Γ. Κυρίτσης, Αναγνώστης (55’ Τζέκα), Γεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καραλούλης, Χατζής (46’ Καλφούντζος), Νούσιος, Μακρής.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Λαμπίρης, Αμπντέλ (70’ Σπίντζος), Λάμτσε, Βασιλάκης (61’ Μερόλι), Τσακμάκης, Παπανικολάου, Λέκα, Ρουσάκης (75’ Γ. Αμαραντίδης), Ουές, Αντ. Αμαραντίδης, Σκουλουδάκης

Φωτ. από sportlarissa.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook