Όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (0-0), έτσι και για την 1η αγωνιστική του 3ου γύρου η ομάδα Κ15 του Πλατανιά, παρά τις βασικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας, κατάφερε να “σταματήσει” τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ (1-1).

Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη αν και αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς στόπερ της, Γιαννικάκη, Νιαυραδάκη, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και παίζοντας παθιασμένα δεν επέτρεψε στην Ένωση να φύγει με νίκη από το Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Τσερικλό, αλλά στο 51’ ο Καραταράκης ισοφάρισε, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Νταγκουνάκη.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης-Καντεράκη

Πλατανιάς (Γιώργος Ριτζάκης): Τζολάκης, Αλιφιεράκης (79’ Καραπιδάκης), Μαλιχούτης, Φασαράκης, Μαλαμάς, Νταγκουνάκης, Καραταράκης (75’ Νικηφόρος), Μαρκαντωνάκης (50’ Παπαηλιάκης), Δρικάκης, Βάρδας, Σκέντζος (65’ Μπερικάκης).

ΑΕΚ (Άγγελος Χατζόπουλος): Θεοχάρης, Πανταζέλος, Ματζουρανάκης, Θεοδώρου, Νικολόπουλος (62’ Παπάζογλου), Καρβουνιάρης, Παππάς (45’ Κορομηλάς), Σταμούλης (70’ Γκέκα), Τσερικλός (62’ Μαχαίρας), Γεωργιόπουλος, Δημητρίου (55’ Γιαννόπουλος).

Φωτ. αρχείου Τάκης Δασκαλάκης

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook