Η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Χανιά για τη νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (3/8) στο βοηθητικό της Μοναχής Ελίας. Βέβαια υπήρχαν πολλές απουσίες, μιας και το ρόστερ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και γίνονται καθημερινά επαφές για μεταγραφές.

Ο προπονητής του ΑΟΧ, Γιάννης Πετράκης, μαζί με τους συνεργάτες του, Τάκη Διακάκη και Κώστα Βερναδάκη, είχαν στην διάθεσή τους 17 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους και κάποια μεταγραφικά αποκτήματα όπως οι Μύρων Ανωγειανάκης, Μανόλης Τζανάκης, Πέτρος Τάντσης και Λευτέρης Βεστάκης. Ο Μάριος Αργυρίου δεν συμμετείχε στην \”πρώτη\” αλλά αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας από την Πέμπτη (4/8).
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας των \”μπλε\” θα γίνει και φέτος στα Τρία-Πέντε Πηγάδια στην Νάουσα από τις 12 μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Μέσα στα φιλικά αναμένεται να είναι και ένα με τον Ηρακλή.
Συνέντευξη τύπου για τα διαρκείας

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 12.30 στο ξενοδοχείο \”Σαμαριά\” η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2011-12.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook