O πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα , μίλησε στον «Nova Σπορ FM 94,6» για την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία αλλά και για τις πρώτες του σκέψεις για να αλλάξει η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Καραλή ο Απόστολος Παπουτσάκης :

Για τις διαδικασίες της Σούπερ Λίγκας: «Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο υπάρχουν κάποια προβλήματα που καθυστερούν τις διαδικασίες. Πόσo μάλλον φέτος που προηγήθηκαν όλα αυτά που ταλαιπώρησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι -έστω κι έτσι- την Παρασκευή (σ.σ. όταν και είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Λίγκας και η κλήρωση του πρωταθλήματος) θα έχουμε σχεδόν τελειώσει».

Για το αν θα πάει για πρόεδρος: «Ναι, είναι οριστικό ότι θα βάλω υποψηφιότητα. Με έχουν παροτρύνει πολλοί από τους υπόλοιπους προέδρους, το σκέφτηκα κι εγώ και τελικά το πήρα απόφαση. Δεν γνωρίζω ότι θα είμαι ο μοναδικός υποψήφιος, αλλά το ελπίζω. Τα μηνύματα που έχουμε απ’ όλους είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Αν, λοιπόν, υποστηριχθώ και εκλεγώ, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο απ’ αυτά που ζητάει ο κόσμος. Να γίνεται στο γήπεδο το παιχνίδι που βλέπουμε και όχι αυτό… που δεν βλέπουμε».

Για το αν υπάρχει ελπίδα κάθαρσης στο ποδόσφαιρο: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα. Μαζεύτηκαν τα παρατράγουδα πολλών ετών, αλλά τώρα που ξέσπασαν, μπορούμε -Πολιτεία, παράγοντες και φίλαθλοι- να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Να το φτάσουμε εκεί που αξίζει».

Για την πρότασή του για μια ενιαία ομάδα στην Κρήτη : «Οπωσδήποτε είναι εξαιρετικό για το Ηράκλειο να έχει ξανά δύο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Νομίζω, όμως, ότι όλη η Κρήτη χρειάζεται -και μπορεί να έχει- μια ομάδα. Τα ερασιτεχνικά σωματεία μπορούν να μείνουν όπως είναι, αλλά να μείνει μια επαγγελματική ομάδα που θα την τροφοδοτούν. Ένα σύλλογο που θα μπορεί να φτάσει σε υψηλά οικονομικά επίπεδα και θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, προσφέροντας θέαμα στον κόσμο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook