Ο Νίκος Μαστοράκης σχολιάσε με τον δικό του τρόπο στο facebook την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη. 

Μάλιστα στην ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ζητούσε από τον Σφακιανάκη να υποκλέπτει την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πολιτικών της αντιπάλων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει και ότι του ζήτησαν να τους δώσει και τα «τα email του Αναστασιάδη και όλων των κακούργων του Πρώτου Θέματος», αλλά αυτός αρνήθηκε πεισματικά.

Το γεγονός ότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δέχτηκε και ότι δεν δέχτηκε να «στειλει επιστολη μετανοίας, στυλ Τσακαλωτου», είναι για τον Νίκο Μαστοράκη η αιτία της καρατόμησης του άξιου αστυνομικού που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και την πάταξη της παιδικής προνογραφίας. 

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη: 

«ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ
Αγαπητέ Μανώλη,
Διάβασα τα κακάσχημα νέα. Η πατρίς ευγνωμονούσα, σε έθεσε σε αποστρατεία. Και δεν φταίει η κυβέρνηση, που με οδύνη αποφάσισε κάτι τέτοιο. Φταις εσύ. Πεισμάτωσες και έβαλες το καθήκον μπροστά από το προσωπικό συμφέρον. Αρνήθηκες, πιθανόν, να υποκλέπτεις για χάρη της Συριζοσυμμορίας, τα email των πολιτικών της αντιπάλων. Το Τσιπροσυμμάζωμα, σου φέρθηκε ευγενέστατα, με μια απλή μετάθεση-προειδοποίηση. Και μετά, χάθηκε ρε άνθρωπε να στείλεις επιστολή μετανοίας, στυλ Τσακαλώτου, και να μείνεις στη θεσούλα σου, με τον μισθουλάκο σου, με δόξα και τιμ’η;
Σου ζήτησαν να τους δώσεις τα email του Αναστασιάδη και ολων των κακούργων του “Πρώτου Θέματος.” Εμ δεν ήταν και σπουδαία δουλειά. Ενα κλικ θα έκανες και θα στέριωνες στην αστυνομία. Πού εσύ! Γαϊδουρινό πείσμα αδερφέ μου. Σαν χαλασμένο λογισμικό που αρνείται να κάνει reboot. Μήπως είχε κι αλλη επιλογή ο φουκαράς ο Γκεμπελπάς; Σου είπε “ξους” και από δω πάνε κι άλλοι. Αντε τώρα να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελφαντας.
Μανώλη, πληρώνεις τα σφάλματά σου. Το μεγαλύτερο και ασυγχώρητο ήταν οτι έκανες καλά τη δουλειά σου. Το αμέσως επόμενο, ήταν ότι η δουλειά σου αναγνωρίστηκε από τον κόσμο. Και το τρίτο οτι δεν έβαλες μυαλό για να υποταχθείς στο Συριζοσύστημα. Ελπίζω, πάντως, φεύγοντας από την υπηρεσία, να πήρες κι ενα σκληρό (δίσκο) με στοιχεία ενοχής για την αλητοσυμμορία που σε παραίτησε.
Αυτά και καλή τύχη, φίλε μου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook