Χωρίς να τον κατονομάζει ο Πλατανιάς σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει την ανάρμοστη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

«Γυρολόγος πρόεδρος» χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση της Χανιώτικης ομάδας, η οποία καλεί από τα αρμόδια όργανα «να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει ο χώρος από υποτιθέμενους προέδρους, όπως είναι ο συγκεκριμένος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας μας με την ΑΕΛ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Σέβεται την ιστορία της ΑΕΛ η οποία με την παρουσία της και τους τίτλους της αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απορεί όμως με την ανοχή των οπαδών της να εκπροσωπεί τον σύλλογο τους ένας επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος.

Ο συγκεκριμένος με την χυδαία συμπεριφορά του, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον κ.Παράσχο, του οποίου το ήθος και η προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μη αμφισβητήσιμα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας.

Θα θέλαμε, επίσης να του τονίσουμε ότι η καραμέλα που πιπιλάει εδώ και χρόνια για τον Πλατανιά έλιωσε. Του επιστρέφουμε, λοιπόν, την λάσπη την οποία πετά όλο αυτό το διάστημα στον σύλλογο μας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει ο χώρος από υποτιθέμενους προέδρους, όπως είναι ο συγκεκριμένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook