Στην αγορά κυκλοφορεί μια ατελείωτη ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς και καλλωπισμού.

Πόσα από αυτά όμως είναι πραγματικά απαραίτητα σε κάθε γυναίκα;

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πλέον βασικά προϊόντα και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ντουλαπάκι μπάνιου.

Κρέμα ματιών

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για το πρόσωπό σας είναι να βάζετε κρέμα ματιών, έτσι ώστε να προλάβετε ή να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες έκφρασης για να χαμογελάτε χωρίς φόβο. Οι κρέμες ματιών λοιπόν είναι απαραίτητες για να μειώσουν το πρήξιμο γύρω από τα μάτια, τις απαλές γραμμές καθώς και τους μαύρους κύκλους.

Αντηλιακό

Χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας (SPF) τουλάχιστον 15 για να διατηρήσετε όμορφη και λαμπερή την επιδερμίδα σας και για την πρόληψη των ρυτίδων και της γήρανσης. Ψάξτε στην αγορά για ενυδατικές κρέμες με αντηλιακό φίλτρο.

Κρέμα ποδιών

Οι κρέμες ποδιών είναι ένα μίνι, κατ’ οίκον, spa, που ανακουφίζει και ενυδατώνει τα πόδια ανά πάσα στιγμή. Σε μια μέση διάρκεια ζωής, υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος διανύει 115.000 μίλια. Πόσο λοιπόν να αντέξουν τα ποδαράκια σας; Εφαρμόστε την το βράδυ για να απορροφηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν έχετε ξηρά και σκασμένα πέλματα εφαρμόστε την κρέμα σας και φορέστε κάλτσες για καλύτερο αποτέλεσμα.

Απολεπιστικό

Ένα καλό απολεπιστικό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ξηρά και νεκρά κύτταρα της επιφάνειας του δέρματος που το κάνουν θαμπό, κουρασμένο και ταλαιπωρημένο. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και απολεπιστικό δέρματος επιλέξτε ένα προϊόν που να είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα σας, ειδικά εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Μάσκες προσώπου

Μια μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό που θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και θα κρατήσει το πρόσωπό σας λαμπερό και καθαρό χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να βρείτε έτοιμες μάσκες ομορφιάς στο εμπόριο, μπορείτε όμως κι εσείς να δημιουργήσετε δικές σας.

Conditioner για τα μαλλιά

Είναι ο σύµµαχος που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την υγιή όψη των µαλλιών σας. Απαλύνει τις τρίχες, λειαίνει τις άκρες και βοηθά τα μαλλιά να είναι ευκολοχτένιστα.

Βάλσαμο χειλιών

Για να έχετε χείλη για… φίλημα ένα lip palm είναι απαραίτητο για την περιποίηση, προστασία και την ενυδάτωση των χειλιών σας. Είναι η τέλεια βάση πριν από κάθε κραγιόν ή το lip gloss!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook