Μετά από αρκετούς μήνες εις βάθος ερευνών, η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα την αιτία των περιστατικών που αφορούσαν το Note7 και τα μέτρα πρόληψης για παρόμοια περιστατικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Κορέας.

Ο DJ Κοh, πρόεδρος του Mobile Communications Business, Samsung Electronics, μοιράστηκε τα αναλυτικά αποτελέσματα της έρευνας και εξέφρασε την ειλικρινή συγγνώμη και την ευγνωμοσύνη του προς τους πελάτες του Galaxy Note7, τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τους συνεργάτες λιανικής πώλησης, τους διανομείς και τους επιχειρηματικούς εταίρους της εταιρείας για την υπομονή και τη συνεχή υποστήριξή τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η έρευνα της Samsung εξέτασε κάθε πτυχή του Galaxy Note7, συμπεριλαμβανομένου του hardware και λογισμικού, και των σχετικών διαδικασιών, όπως η συναρμολόγηση, η ποιότητα δοκιμών αξιοπιστίας, και τα logistics.

Μέσα από μια εγκατάσταση δοκιμών μεγάλης κλίμακας, όπου περίπου 700 ερευνητές και μηχανικοί της Samsung αναπαρήγαγαν τα περιστατικά, μέσω δοκιμών σε πάνω από 200.000 πλήρως συναρμολογημένες συσκευές και πάνω από 30.000 μπαταρίες, η Samsung κατέληξε τελικά στην αιτία των ζητημάτων. Η έρευνα της Samsung, καθώς και οι έρευνες που ολοκληρώθηκαν από τους τρεις ανεξάρτητους οργανισμούς του κλάδου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μπαταρίες ήταν η αιτία σχετικά με τα περιστατικά του Note7.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook