Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο πατέρας της Ολυμπίας Μάντζιου, της 22χρονης κοπέλας που πριν 11 χρόνια χάθηκε άδικα.

Κατηγορούμενος είναι ο ίδιος της ο σύζυγος, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για την δολοφονία της Ολυμπίας.

Πεπεισμένος ότι «ο θάνατος της κόρης μου ήταν δολοφονία, δεν ήταν ούτε παθολογικά τα αίτια ούτε ατύχημα», ο πατέρας της Ολυμπίας περιέγραψε πώς έμαθε ότι η κόρη του είναι νεκρή:

«Το ίδιο βράδυ έμαθα ότι η κόρη μου δεν ζει. Με πήρε η σύζυγος μου τηλέφωνο και μου είπε έλα γρήγορα στο «Αττικό» είναι εκεί η Ολυμπία. Δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Την σύζυγό μου την είχε ειδοποιήσει ο γαμπρός του γαμπρού μου όχι ο ίδιος. Δεν είχε το θάρρος να πάρει τηλέφωνο!»

 Ο πατέρας της Ολυμπίας

Τι του είπε ο αστυνομικός γαμπρός του

«Μπαίνοντας μέσα στο νοσοκομείο πριν δω την κόρη μου, είδα αυτόν εκεί με την μητέρα μου και τον γαμπρό του. Η πρώτη κουβέντα που του είπα ήταν “τι της έκανες ρε; Την σκότωσες;” Το είπα γιατί είχαν προηγηθεί δυο τσακωμοί που γνώριζα. Ο ένας ήταν όταν η Ολυμπία ήταν λεχώνα 7 ημερών. Μόλις είχε βγει από την κλινική. Και ο δεύτερος ήταν Μεγάλη Δευτέρα. Μου απάντησε “σκότωσε με, σκότωσε με, εγώ φταίω!”, τα οποία τώρα τα αρνείται. Λογικό είναι».

Όπως εξομολογήθηκε ο κύριος Άγγελος, στην κηδεία της Ολυμπίας του «δεν πάτησε κανένας το πόδι του από αυτούς. Ούτε ο ίδιος ο σύζυγός της δεν ήρθε στην κηδεία!»

«Από τις εξετάσεις που έγιναν, δεν φάνηκε να έχουν ερωτική επαφή. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας η κόρη μου. Ούτε έπινε, ούτε κάπνιζε. Δεν είχε κλείσει τα 22 καν» δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Γιατί διατάχθηκε εκταφή και ξανά νεκροψία

«Ως πολιτική αγωγή, δεν μπορούσα να πάρω κανένα στοιχείο στην προκαταρκτική εξέταση. Μετά από αγώνα κατάφερα να πάρω το φωτογραφικό υλικό. Παίρνοντας το και βλέποντας τις φωτογραφίες που είχε αποστείλει στην δικογραφία η πρώτη ιατροδικαστής, είδαμε ότι είχε αποκρύψει τρεις φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν όλη την ουσία. Είχε ένα τραύμα στο έντερο και ένα χτύπημα στο αριστερό ζυγωματικό, όπου φαινόταν το πρήξιμο. Ο κος Κουτσάφτης, προϊστάμενος τότε της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας με συμβούλεψε να πάρω τα πλακίδια και να τα στείλω Γερμανία για περαιτέρω έρευνα. Εκεί αποφάσισαν πως ο θάνατός της δεν ήταν από εισρόφηση» εξήγησε ο κος Άγγελος.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε πως η πρώτη ιατροδικαστής παραπέμφθηκε σε δίκη για ψευδορκία πραγματογνώμονα και υπεξαγωγή εγγράφων, αλλά αθωώθηκε σε 2ο βαθμό ελλείψει δόλου.

«Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει περίπτωση! Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνιέται. Δυστυχώς παλεύω 10-11 χρόνια μόνος μου, για την δικαίωση της Ολυμπίας και μόνο. Δεν έζησε την ζωή της. Το όνειρο της ήταν να δουλέψει και να πετάξει ως αεροσυνοδός, καθώς μόλις είχε τελειώσει την σχολή της. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη, όλες τις στιγμές, την βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου», κατέληξε ο πατέρας της.

Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου αστυνομικού, Αλέξης Κούγιας

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνευρέσεως. Ότι έχασε τις αισθήσεις της, και ότι προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Αρνείται μέχρι και σήμερα κατηγορηματικά ότι εμπλέκεται στον θάνατό της, δηλώνοντας πως ο θάνατος προήλθε από εισρόφηση τροφών ενώ το ζευγάρι έκανε έρωτα.

«Το βράδυ της Ανάστασης μετά από μια όμορφη βραδιά έκαναν έρωτα και κατά την διάρκεια της πράξης η κοπέλα δεν είχε απορροφήσει τις τροφές, τις εισρόφησε και πέθανε από ασφυκτικό θάνατο» δήλωσε ο κος Κούγιας.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook