Η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Glam events ( www.glamevents.gr) με ιδιαίτερη χαρά,  ανακοινώνει την βράβευση της ως «Destination Wedding Specialist of the year» από τον Βρετανικό εκδοτικό οίκο « Luxury Travel Quide» που βραβεύει επιχειρήσεις ανά ήπειρο και ανά κατηγορίες από όλη την τουριστική βιομηχανία ( ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες  κλπ).

Τα βραβεία αυτά, δίνονται κατόπιν εξέτασης του φάκελου υποψηφιότητας της κάθε εταιρίας, αφού έχει προηγηθεί προεπιλογή  από κριτική επιτροπή με βάση σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξάγεται καθ’ολη την διάρκεια του έτους  και προσδίδουν ιδιαίτερο κύρος και αναγνώριση στους βραβευθέντες. Η εκτυπωμένη έκδοση με τους νικητές και την παρουσίαση αυτών, διανέμεται σε περίπου 500.000 συνδρομητές από τον χώρο του τουρισμού, ενώ 250.000 ακόμη αντίτυπα, αποστέλονται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια και αίθουσες αναμονής αεροδρομίων, σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη διάκριση ως «Destination Wedding Specialist of the year» σημαίνει την αναγνώριση μας ως καλύτερου διοργανωτή γάμων για τον προορισμό Ελλάδα και έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής μας τον Απρίλιο του 2016 στο μεγαλύτερο παγκοσμίως συνέδριο διοργανωτών γάμου ( 3th DWP congress)  που πραγματοποιήθηκε στην Φλωρεντία και στο οποίο σύνεδροι ήταν  οι 150 μεγαλύτερες εταιρίες διοργάνωσης γάμων σε προορισμούς εντός και εκτός της χώρας τους.

Η Glam events όμως, εδώ και 12 χρόνια έχει θέσει και έναν ακόμη στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από την καθιέρωση της Κρήτης ως ένα από τους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που στάθηκαν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε ότι όλοι μαζί, θα το κατορθώσουμε και αυτό.

Επισυνάπτεται το βραβείο και η παρουσίαση μας, έτσι ακριβώς όπως θα είναι καταχωρημένη στον οδηγό βραβείων που θα διανεμηθεί σε 750.000 αντίτυπα και θα προβληθεί και στο διαδίκτυο τον επόμενο μήνα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook