Παρουσία του Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Απόστολου Μαμάτα, Ροταριανών από τους Ομίλους του Ηρακλείου και των Χανίων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, αλλά και πολλών φίλων του Ρ.Ο.Η. πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση κοπής της πίτας του Ομίλου.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα από τον χαμό της Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη, Αντιπροέδρου του Ρ. Ο. Η. Ν. Καζαντζάκης, στην μνήμη της οποίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής, τιμήθηκε η «Κίτρινη Αποστολή» για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν τα μέλη της.

Ο Διοικητής της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Απόστολος Μαμάτας στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τα μέλη του Ρ.Ο.Η. για το έργο τους, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας σε κάθε προσπάθεια και έλαβε ως αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής του, ένα αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού.

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, συνεχάρη τα μέλη της Κίτρινης Αποστολής για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν, ενώ ευχαρίστησε και τους χορηγούς της βραδιάς, το αρτοζαχαροπλαστείο Σπυριδάκης για την προσφορά της πίτας και το κοσμηματοπωλείο Πλουμή – Παραγιουδάκης για το φλουρί της.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η σύζυγος του Προέδρου του Ρ. Ο. Χανίων Μ. Δελάκη, Κατερίνα, στην οποία και έτυχε το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό γούρι του 2017 προσφορά του κοσμηματοπωλείου Πλουμή – Παραγιουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook