Δυναμική εμφάνιση στην αγορά της Κρήτης από τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που εγκαινίασαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ένα σύγχρονο κατάστημα στο Ηράκλειο επί της λεωφόρου Κνωσού δίπλα ακριβώς από την εφορία.

Με παρουσία πλήθους κόσμου, τοπικών φορέων και επαγγελματιών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στο Ηράκλειο όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική, επενδύοντας και στο νησί της Κρήτης με το 1ο της κατάστημα στην πόλη του Ηρακλείου, σαν αρχή ενός μεγαλύτερου επενδυτικού της πλάνου στο νησί.

Μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ αναπτύσσεται με δυναμικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια αυξάνοντας το μερίδιο της στην αγορά, αναπτύσσοντας το πλήθος των καταστημάτων της και αυξάνοντας σημαντικά τις θέσεις εργασίας.

Στελέχη της αλυσίδας καλούν τους καταναλωτές να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το νέο κατάστημα που στηρίζει τα τοπικά προϊόντα και να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές και τις πολύ χαμηλές τιμές.

Σημαντικό πλεονέκτημα της αλυσίδας αποτελεί η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εξαιρετική ποιότητα στα φρέσκα προϊόντα και οι ασυναγώνιστες προσφορές.

Το νέο κατάστημα είναι 1000 τετραγωνικά μέτρα, σε δύο επίπεδα, απασχολεί 35 υπαλλήλους, διαθέτει άνετο παρκινγκ, χώρο καφέ και για snack καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook