Η UniversalCertificationSolutionsUNICERT,ο πλέον σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένος από τον ΕΣΥΔ σε 38 περιγράμματα ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική Αντιπροσώπευση του PTEGeneralκαι PTEAcademicστην Ελλάδα και την Κύπρο.

Από τις αρχές του 2016, έχουν διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία δύο εξεταστικές περίοδοι σε 112 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και την Κύπρο απασχολώντας 1000 άτομα ως προσωπικό εξετάσεων και με χιλιάδες υποψηφίους που μας στήριξαν με την προτίμησή τους, όπως κάνουν σταθερά τα τελευταία 14 χρόνια στην Ελλάδα.

Σήμερα η UNICERT διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 1330 και πλέον πιστοποιημένωνσυνεργαζόμενων κέντρων, ενώ παράλληλα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Κύπρο,εντάσσοντας στο δίκτυό της 80 πιστοποιημένασυνεργαζόμενα κέντρα διαθέτοντας παρουσία και στην Αλβανία με επιπλέον 2 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

Παρέχει ακαδημαϊκό υλικό στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τους καθηγητές  για την προετοιμασία των υποψηφίων τους καθώς και πλούσιες παροχές καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες πολλαπλών επιπέδων.

Σε αυτά τα πλαίσια η Universal Certification SolutionsUNICERT, διοργανώνει σειρά δύο ξεχωριστών θεματικών ημερίδων σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Pearson, εκπαιδευτικές σε όλη την Ελλάδα αναφορικά με την εκπαίδευση στην Αγγλική Γλώσσα.

Βασικός ομιλητής είναι ο κος Άρης Μαζαράκης – Teacher Trainer και η ομιλία έχει ως θέμα:

«The role of Interactive Activities in Language Teaching and Testing» & «Integrating Skills: from reading to creative Writing».

Στην Κρήτη οι ημερίδες θα διεξαχθούν :

  • Ηράκλειο 26/01/2017 στο Galaxy Hotel, Λεωφ. Δημοκρατίας 75
  • Χανιά 27/01/2017 στο Samaria Hotel, Κυδωνίας 69, Πλατεία 1866

Η δεύτερη ημερίδα διοργανώνεται από την UNICERTκαι έχει ως θέμα :

«Καινούρια Δεδομένα στις Μαθησιακές Δυσκολίες και η Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας».

Ομιλήτρια είναι η κα Ελένη Λιβανίου Ph.D-Εκπαιδευτική Ψυχολόγος.

Η συγκεκριμένη ημερίδα θα διεξαχθεί:

  • Χανιά 28/01/2017 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανιών, Πλ. Σοφ. Βενιζέλου 1
  • Ηράκλειο 29/01/2017 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9

Για εγγραφές στις ημερίδες, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.pte.edu.gr για την ημερίδα που σας ενδιαφέρει, αποστείλετε email στο [email protected] ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 3801129-130.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη
  • Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις προσκλήσεις που παρατίθενται παρακάτω.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook