Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την επίθεση στους αστυνομικούς της ασφάλειας που ερευνούν για να εντοπίσουν τον 21χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία 

Ούτε τα χρόνια του παππού του δεν σεβάστηκε ένας νεαρός ο οποίος του ζήτησε «χαρτζιλίκι» και, όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει, δεν δίστασε να τον χτυπήσει αλύπητα και να τον ληστέψει! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία.

Ο 21χρονος δράστης επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής το σπίτι του 83χρονου παππού του στην Πάτρα και του ζήτησε χρήματα. Ο ηλικιωμένος δεν θέλησε να του δώσει επειδή πίστευε ότι θα τα ξόδευε για να αγοράσει ναρκωτικά, όμως ο νεαρός δεν σήκωνε κουβέντα και άρχισε να ψάχνει συρτάρια και ντουλάπια ώσπου ανακάλυψε τις οικονομίες του παππού του ύψους 400 ευρώ.

Ο 83χρονος προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει με τα χρήματα, όμως ο… στοργικός εγγονός δεν δίστασε να τον γρονθοκοπήσει τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι. Έπειτα, έφυγε ανενόχλητος και εξαφανίστηκε. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την επίθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν για να εντοπίσουν τον 21χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook