Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την έλευση του στον Εργοτέλη εκφράζοντας την πίστη του ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη

Ποιά είναι η κατάσταση που βρήκατε στον Εργοτέλη;

Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με ιστορία, η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση, έχει γήπεδα, εγκαταστάσεις. Όσον αφορά το υλικό, όταν κάνεις 7 μεταγραφές τον Ιανουάριο, πάει να πει πως κάτι  δεν έγινε καλά το καλοκαίρι. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες με ποιότητα, είναι 15-16 παιδιά και οι μικροί, θα προσπαθήσουμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι της Κυριακής μειώσαμε στους 4 την διαφορά, έχει ένα γύρο ακόμα, θα δούμε.

 Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να χτίσει μια ομάδα μεσούσης της περιόδου με στόχο τον τίτλο;

Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα που κάνει 7 μεταγραφές τον Ιανουάριο να βρει ρυθμό, εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε, είδε κάποια καινούργια πράγματα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη στο πρόσωπό μου. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να μην κάνουμε κάποιο στραβοπάτημα γιατί η ομάδα ήταν 7 βαθμούς πίσω και θα είναι πολύ δύσκολη η άνοδος. Παρόλα  αυτά πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου.

Φαβορί για άνοδο ποιος είναι;

Αυτή τη στιγμή είναι ο Ιωνικός. Πάντως αυτή η κατηγορία έχει πολλές δυνατές και ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική που έχει ένα πολύ καλό σύνολο, ο Εθνικός, ο Άγιος Ιερόθεος, αλλά ο Ιωνικός έχει αυτή τη στιγμή την τύχη στα χέρια του. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την δικιά μας ομάδα γιατί δεν έχουμε περιθώρια, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Ποιο πλάνο έχετε στο μυαλό σας για τον Εργοτέλη φέτος;

Εγώ πάντα πιστεύω πως από την άμυνα παίρνεις τα πρωταθλήματα, από εκεί και πέρα ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να παρουσιάσεις ένα έργο και στο επιθετικό κομμάτι για να έχεις το πλεονέκτημα. Ο Εργοτέλης τις περισσότερες ζημιές τις είχε πάθει στην έδρα του, αλλά πιστεύω πως θα το διορθώσουμε και με την ποιότητα που έχουν παιδιά όπως: ο Σερτζίνιο, ο Μίγγας, ο Λεάλ, ο Κατσικοκέρης, οι οποίοι παίζουν για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία και με την κατάλληλη καθοδήγηση θα τα καταφέρουμε. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα δυνατή που θα παλεύει το κάθε παιχνίδι, την κάθε φάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook