Τη νέα υπηρεσία έξυπνης επικοινωνίας και διαχείρισης πελατολογίου WIND Marketapp έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους οι επαγγελματίες και εταιρικοί πελάτες WIND. 

Η νέα αυτή υπηρεσία φέρνει πιο κοντά εταιρείες και επαγγελματίες με το πελατειακό κοινό, καθώς προσφέρει δυνατότητες ενός ολόκληρου τμήματος Marketing, με πρόσβαση στα καλύτερα και πιο σύγχρονα εργαλεία που διευκολύνουν και κάνουν αποδοτικότερη τη διαχείριση πελατών. 

Με την υπηρεσία WIND Marketapp, οι επαγγελματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, δημιουργoύν ισχυρούς δεσμούς με το υπάρχον και εν δυνάμει πελατολόγιο, καθιστώντας πιο προσιτό τον στόχο τους για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η WIND αξιοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις, τις μεγάλες της υποδομές και το αναβαθμισμένο, γρήγορο δίκτυο της 4G, προσφέρει στους επαγγελματίες ένα νέο, άμεσο και εύκολο μέσο προκειμένου να προβάλουν και να προωθήσουν την επιχείρηση τους, να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και τα έσοδα τους αλλά και να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη.

Το MARKETapp είναι ένα web application στο οποίο οι χρήστες εισέρχονται με username και password προκειμένου να:

    Διαχειριστούν τις επαφές των πελατών τους
    Στείλουν προσωποποιημένα SMS & email Καμπάνιες
    Δημιουργήσουν εισιτήρια και κουπόνια
    Δημιουργήσουν έρευνες & δημοσκοπήσεις
    Έχουν real time αποτελέσματα και στατιστικά για τις ενέργειες αυτές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το WIND MARKETapp και κυρίως να μάθουν πώς μπορούν να φέρουν όλα τα εργαλεία της σύγχρονης επιχείρησης, στην οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή και του κινητού τους τηλεφώνου. 

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook