Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για το έργο και την προσφορά του στο ελληνικό θέατρο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του σημαντικού Έλληνα Πανεπιστημιακού, Καθηγητή και Σκηνοθέτη Σπύρου Ευαγγελάτου, ο οποίος με τις σπουδαίες γνώσεις του προσέφερε για πολλά χρόνια σημαντικό έργο στο χώρο του Πολιτισμού.

Ο Σπύρος Ευαγγελάτος είχε συνεργαστεί με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης στα έργα «Στάθης» (1988) και «Ερωφίλη» (1996). Σπουδαία υπήρξε η έρευνά του για την Κρητική Αναγεννησιακή Γραμματεία.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και το Προσωπικό του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, εκφράζουμε στους οικείους του τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης σε επαφή που είχε μαζί του το Σεπτέμβριο του 2016 είχε σκοπό να τον τιμήσει για το έργο και την προσφορά του στο ελληνικό θέατρο. Η κλονισμένη όμως υγεία του μετέθετε συνεχώς την ημερομηνία της τιμητικής εκδήλωσης. Αυτό δε σημαίνει ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης δεν θα διοργανώσει, τώρα πια, την εκδήλωση αυτή. 
Η ημερομηνία τέλεσης θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook