Πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει τις επόμενες ημέρες ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης..

Κόβει πίτα και ήδη οι «άνθρωποι» του στην πιάτσα, λένε ότι θα συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

Γιατί κόβει πίτα θα μου πεις; Ίσως για να το γιορτάσει επειδή αθωώθηκε στην υπόθεση Γιακουμάκη, που η αλήθεια είναι ότι τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ως τι θα κόψει όμως είναι το ερώτημα; 

Ως πολιτευτής; 

Αφού ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επόμενες εκλογές, αν και ακούγονται περίπου 18 ονόματα (και βάλε) και η λίστα κάθε μέρα μεγαλώνει.

Ίσως ο Χρήστος, ως παλιά καραβάνα της πολιτικής, θέλει να μαζέψει κόσμο για να στείλει το μήνυμα στον Κυριάκο ότι είναι “παρών και δυνατός”. 

Μήπως όμως, ο Κυριάκος του έχει στείλει πρώτος μήνυμα ότι δεν θα είναι υποψήφιος; 

Κανείς δεν ξέρει.

Πάντως, μια που τα λέμε και αυτά, η πίτα Μαρκογιαννάκη θα είναι η επίσημη πρώτη μαζική εκδήλωση της τοπικής ΝΔ στα Χανιά (την επί Κυριάκου εποχή και μετά την επίσκεψη του βεβαίως), αφού μέχρι τώρα η παρουσία της σαν αντιπολίτευση στα θέματα του νομού… ή μάλλον καλύτερα η απουσία της στα θέματα του Νομού είναι αισθητή (λογικά θα ασχολούνται με το ψηφοδέλτιο).

Υ.Γ. Αλήθεια (άσχετο αλλά και σχετικό) γιατί στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Μεσογειακών Μελετών ως εκπρόσωπος της ΝΔ ήρθε ο Μάξιμος Σενετάκης από το Ηράκλειο, δεν υπήρχε κάποιος από εδώ στα Χανιά να στείλει ο Κυριάκος; 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook