Συνεχίζεται και αύριο στις 12.00 το μεσημέρι το μπλόκο και ο συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού από αγρότες και κτηνοτρόφους, ενώ την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Χανίων.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι: Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων, Αγροτικοί Σύλλογοι: Πρώην δήμου Αρμένων, Αμυγδαλοκεφαλιού, Βάμου, Έλους, Κάινας, Κολυμβαρίου, Κρυονερίδας, Μεσκλών, Πρώην δήμου Μυθημνας, Παλαιών Ρουμάτων:

“Οι αγωνιζόμενοι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι σε συμβολικό ολιγόλεπτο αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που τους ξεκληρίζει.

Οι αποκλεισμοί του δρόμου θα είναι καθημερινοί και θα γίνονται το μεσημέρι.
Αύριο Πέμπτη 26/1 στις 12 το μεσημέρι καλούνται όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι να δώσουν δυναμικό παρών στο μπλόκο για αποκλεισμό της εθνικής οδού.

Επίσης την Παρασκευή 27/1 στις 11πμ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων

Τέλος καλούμε να παρθεί άμεσα πίσω η χθεσινή υπουργική απόφαση που καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι οι οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν μεταβιβάζονται στο ΚΕΑΟ. Πλέον στο καθεστώς μέτρων αναγκαστικής είσπραξης μεταφέρονται όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook