Μία νέα κίνηση με την οποία αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δυναμική του στα social media πραγματοποίησε ο Πλατανιάς.

Όπως γνωστοποίησαν οι “ερυθρόλευκοι” είναι μέλος πλέον του Sqor Sports, που είναι η μοναδική παγκοσμίως σελίδα social media που αφορά αποκλειστικά την αθλητική κοινότητα.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της στα social media, καθώς είναι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του Sqor Sports.

Το Sqor Sports είναι η μοναδική παγκοσμίως σελίδα social media που αφορά αποκλειστικά την αθλητική κοινότητα. Σε αυτήν άλλωστε συμμετέχουν τεράστιοι ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι όπως η Bayern Munich, ομάδες από τον λαμπερό κόσμο του ΝΒΑ, όπως οι Golden State Warriors, αλλά και αρκετές από το πρωτάθλημα της Super League.

Η σελίδα της ομάδας μας στο Sqor Sports (FC Platanias) έχει ήδη ανοίξει και αποτελεί το 5ο μέλος της ομάδας μας στα social media, έπειτα από facebook, twitter, instagram και youtube.

Στηρίξτε την νέα προσπάθεια μας και γίνετε μέλος της επίσημης σελίδας μας FC Platanias στο Sqor Sports, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας, να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και να κερδίσετε πολλά δώρα.

Η εγγραφή στο Sqor Sports της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων είναι πολύ απλή διαδικασία… δευτερολέπτων και μπορείτε να την κάνετε με ένα κλικ EΔΩ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Sqοr Sports καθώς και σε όλα τα social media της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα όσα αφορούν την αγαπημένη σας ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook