Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώνει ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων σε ισχύ αύριο Πέμπτη, χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και την Εύβοια οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Την Παρασκευή σταδιακά και από τα Βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Παγετός κατά τόπους ολικός θα σημειωθεί την Πέμπτη στα βόρεια και την Παρασκευή στα κεντρικά και τα βόρεια.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζομένων μικρών σκαφών στην περιοχή του Ηρακλείου να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατα τον χρόνο ισχύος των δελτίων της ΕΜΥ και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχή βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.                     

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook