Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών νομού Ηρακλείου (ΣΑΔΝΗ), την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 17:00, θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο.  Το θέμα είναι «Ενδυνάμωση και Ανάπτυξη Τεχνικών Πωλήσεων», με εισηγητή είναι τον κύριος Μανούσος  Μαροπάκης, ένας από τους λίγους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Harvard Business Publishing που συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς.

Την ίδια ημέρα θα έχετε την δυνατότητα ανανέωσης της εγγραφής σας στο μητρώο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών νομού Ηρακλείου. Για την ανανέωση ή την εγγραφή σας χρειάζεται να μας προσκομίσετε την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος και μια φωτογραφία σας, ώστε με το πέρας των ανανεώσεων των αδειών να σας εκδώσουμε την κάρτα μέλους. Η κάρτα μέλους θα πιστοποιεί την συμμετοχή σας στο σύλλογο μας. Το κόστος εγγραφής στο ΣΑΔΝΗ είναι 30€.

Μετά το πέρας της Ημερίδας θα ακολουθήσει κοπή πίτας και ενημέρωση για τα πεπραγμένα του ΣΑΔΝΗ, θα ακολουθήσει συζήτηση για τον σχεδιασμό για των δράσεων του 2017.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook