Θρήνος επικρατεί από χθες στο χωριό Κορυφή Πύργου για το θάνατο δύο αδελφών, 65 και 68 χρόνων, που σκοτώθηκαν, όταν έπεσαν με το τρακτέρ τους σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων. Ο ένας ήταν πατέρας έξι παιδιών και ο άλλος τεσσάρων.

Ο Ν.Σ. και ο Τ.Σ. που ζούσαν στην Αθήνα, βρίσκονταν στην Κορυφή για διακοπές. Γύρω στις 3 χθες το μεσημέρι σύμφωνα με το thebest.gr, οι δύο άντρες είχαν ξεκινήσει με το τρακτέρ τους να πάνε στα κτήματά τους, στην περιοχή Κλειματσίρια Κορυφής. Ο ένας αδελφός ήταν στο τιμόνι και ο άλλος συνεπιβάτης.

Σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, ένα πεύκο, ξεριζωμένο από τον αέρα, τους \”έκλεινε\” το δρόμο. Τα κλαδιά του δέντρου είχαν κοπεί τις προηγούμενες μέρες, όμως, ένα μεγάλο κλαδί στεκόταν ακόμα και εμπόδιζε. Πιθανότατα, οι δύο άντρες έσκυψαν για να το αποφύγουν. Η κίνησή τους αυτή, μάλλον, τους οδήγησε στη μοιραία πτώση στο γκρεμό 10 μέτρων που υπάρχει στην άκρη του δρόμου.

Και οι δύο καταπλακώθηκαν από το τρακτέρ. Περαστικοί ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία. Οι πυροσβέστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τα αδέλφια. Τελικά, απεγκλώβισαν τα άψυχα σώματά τους. Ασθενοφόρο μετέφερε τις σωρούς τους στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook