Σε ένα από τους πιο hot προορισμούς του καλοκαιριού φαίνεται πως έχει μετατραπεί η Αντίπαρος, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα του διεθνούς jet set. Φέτος, όμως, στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φύσηξε πριγκιπικός άνεμος, αφού ο Αλβέρτος και η Σαρλίν βρέθηκαν εκεί για να κάνουν το δεύτερο ταξίδι του μέλιτος
 
Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό πέρασε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και τους εκλεκτούς μεζέδες στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Οι δυο τους έμειναν στο σπίτι του καλού τους φίλου Στολίδι για το νησί αποτελεί και η κατοικία του Κιοσέογλου, γόνου γνωστή αθηναϊκής επιχειρηματικής οικογένειας που μένει μόνιμα στο Μονακό και είναι στενός συνεργάτης του πρίγκιπα Αλβέρτου.

\"\"

 

Ο φωτογραφικός φακός του “HELLO!” τους απαθανάτισε την ώρα που έκαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του νησιού και περπατούσαν χέρι χέρι στις χρυσαφένιες αμμουδιές. Η καλογυμνασμένη Σαρλίν ήταν πολύ ενθουσιασμένη με τις ομορφιές του νησιού και δεν σταμάτησε να κολυμπά στη θάλασσα.

 

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού στην Αντίπαρο:

\"\"

 
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook