Περισσότερα από ένα γκολ θα μπορούσε να πετύχει ο Πλατανιάς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να πάει… βόλτα στα Γιάννινα για τη ρεβάνς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος.

Η τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή του Πλατανιά: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν ιδιομορφία και γι’ αυτό είπα στα παιδιά να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας. Αυτό το κατορθώσαμε και νομίζω ότι δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Κάναμε ένα μέτριο α’ ημίχρονο χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα επικίνδυνοι απέναντι στην αντίπαλη εστία εν αντιθέσει με το δεύτερο μέρος όπου μπορούσαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάμε στα Γιάννινα για… βόλτα. Δυστυχώς… Εχουμε ένα παιχνίδι ακόμη όπου για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το 1-0 ή να πετύχουμε κάποιο γκολ θέλει τεράστια προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξος, σ’ αυτά τα παιδιά έχω τεράστια εμπιστοσύνη και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και εκεί».

Για την πώληση του Γκνιάτιτς κι αν ακολουθήσει ο Στάθης: «Ε, τότε να φύγουμε όλοι! Ο ένας θα φύγει, ο άλλος (σ.σ. γέλια)… Ο Γκνιάτιτς πράγματι θα φύγει αύριο, από εκεί και πέρα δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος. Τώρα, αν μπορέσουμε και βρούμε κάποιον παίκτη σ’ αυτή τη θέση, αλλά νομίζω ότι τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά. Θα συνεχίσουμε μ’ αυτούς που έχουμε, τι να κάνουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook