Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα  62χρονος, 52χρονη, 46χρονη και 33χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής. 

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής σε οικίες, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των παραπάνω ημεδαπών και ακόμη μιας γυναίκας 30 ετών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθησαν ο 62χρονος, η 52χρονη, η 46χρονη και η 33χρονη, κατά το χρόνο που προσπάθησαν να εισέλθουν σε δύο οικίες, ιδιοκτησίας ημεδαπών (39χρονης και 37χρονου).

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι παραπάνω ημεδαποί με ακόμα μια γυναίκα 30 ετών, την 24.01.2017 σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου, διέπραξαν δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook