Ως \”μαινόμενοι ταύροι\” εισέβαλλαν  σε μπαρ των Μαλίων επτά Βρετανοί οι οποίοι αφού τα έκαναν \”γης μαδιαμ\” επιτέθηκαν σε 19χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.

Η νέα αυτή συμπλοκή στα \”πολύπαθα\” και φέτος Μάλια, συνέβει σήμερα τα ξημερώματα, ενώ μετά απο τηλεφώνημα στο Α.Τ.Χερσονήσου πως ομάδα νεαρών συμπλέκεται έξω απο το κατάστημα.

Αμέσως ομάδα του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων πήγε στο μπαρ όπου κατελήφθη ο 19χρονος να έχει μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (Teaser).

Συμφωνά με καταγγελία  του 19χρονου και από την διενεργούμενη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι τέσσερις Βρετανοί 19-21 ετών , μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους αγνώστων στοιχειών, ένας εξ αυτών κρατώντας μαχαίρι, εισήλθαν εντός του καταστήματος και απρόκλητα προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του, πετώντας καρέκλες.

Στη συνέχεια κινήθηκαν επιθετικά προς τον 19χρονο με κίνδυνο να τον τραυματίσουν, ενώ αυτός στην προσπάθειά του να αμυνθεί έστρεψε εναντίων τους μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TEASER), την οποία σύμφωνα με καταγγελία ενός από τους 21χρονων αλλοδαπών συλληφθέντων χρησιμοποίησε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερεις Βρετανούς που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και σωματική βλάβη, αλλά και τον 19χρονο που κατηγορείται για παράβαση του Νόμου περι όπλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook