Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση της 26ης/1/2017 έλαβε ομόφωνα τα ακόλουθα ψηφίσματα, εκφράζοντας τη συμπαράσταση και τη στήριξή του:

•    στον Δημοτικό Σύμβουλο, Σεραφείμ Ρίζο:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων δηλώνει τη συμπαράσταση του στον Δημοτικό Σύμβουλο, Σεραφείμ Ρίζο, που δικάζεται στις 31-1-2017 με την αστήρικτη κατηγορία της υποκίνησης άγνωστων ατόμων να χτυπήσουν μέλος της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον Ιούνιο του 2012.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη ριζική διαφωνία του να κατηγορούνται δημοκρατικοί πολίτες για βίαιες πρακτικές ξυλοδαρμών ή δολοφονικών επιθέσεων”.

•    στον αγώνα των αγροτών:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων θεωρεί ότι ο πρωτογενής τομέας είναι από τους πλέον σημαντικούς τομείς για την τοπική και όχι μόνο οικονομία.
Θεωρεί ότι τα νέα μέτρα φορολόγησης και ασφάλισης των αγροτοκτηνοτρόφων είναι δυσβάστακτα και οδηγούν σε αφανισμό τους μικρομεσαίους αγρότες.
Για όλα αυτά στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και ζητά την άμεση απόσυρση των μέτρων αυτών από την κυβέρνηση και τη στήριξη τους, που είναι αναγκαία για την επιβίωση τους”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook