Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση παιδεραστίας του 2007 που είχε συγκλονίσει τα Χανιά, στην οποία ένας 60χρονος είχε κατηγορηθεί ότι είχε ασελγήσει σε 4χρονο κορίτσι οικογένεια με την οποία ήταν γείτονας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 60χρονος πλέον, κατηγορείται από τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας ότι είχε προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση και της ίδιας εκτός από τη μικρότερή της αδερφή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου λίγες εβδομάδες πριν, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας – που πλέον είναι φοιτήτρια – ισχυρίστηκε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρώτη δίκη που έγινε στο Τριμελές Εφετείο Χανίων ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών. Όμως, στη συνέχεια υπέβαλε έφεση και το Πενταμελές Εφετείο ακύρωσε την πρώτη καταδίκη με την αιτιολογία της αλλαγής της σχετικής δικονομίας με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου δικάζεται η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης, στο εδώλιο του οποίου αναμένεται να κάτσει ο 60χρονος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook