Σε μια “ζεστή” εκδήλωση που έγινε στην αντίστοιχη αίθουσα του Δημαρχείου την Παρασκευή (27/1) το μεσημέρι, ο Δήμος Κισσάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης, αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου και ευχήθηκε σε όλους “καλή χρονιά, με υγεία και καλή δύναμη στο να μπορούν επιτελούν το έργο τους”. Μάλιστα, μια τυχερή υπάλληλος του Δήμου βρήκε το φλουρί και κέρδισε δώρο ένα ρολόι τοίχου, προσφορά του Δήμου Κισσάμου.

Της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ο οποίος τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κκ. Αμφιλόχιο. 

Το “παρών” στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κισσάμου, έδωσαν εκτός του Δημάρχου Θοδωρή Σταθάκη και του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κκ. Αμφιλόχιου, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής Κισσάμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, τοπικοί φορείς καθώς επίσης και δημότες της Κισσάμου. Άπαντες ευχήθηκαν αλλήλους “Καλή χρονιά με Υγεία”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook