Με εκπληκτικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση ο ΑΟ Χανιά μετέτρεψε σε… περίπατο το “εντός έδρας” παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλονή, επικρατώντας με 4-0

Με αρκετούς Χανιώτες στο πλευρό του στο γήπεδο της Ελευσίνας ο ΑΟΧ μόλις στο 9’ πήρε προβάδισμα, όταν από γύρισμα του Αποστολόπουλου και προσπάθεια απομάκρυνσης του Παπάζογλου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Σταματής την έστειλε στα δίχτυα.

Ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Βαρούχας έστω και με δεύτερη προσπάθεια “νίκησε” τον Παπάζογλου και πέτυχε το 2-0 στο 22’.

Στο 42’ ήταν σειρά του Φουρλάνο να σκοράρει, παίρνοντας την μπάλα μετά την ασταθή απόκρουση του Παπάζογλου σε σουτ του Σταματή. Το 4-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Αποστολόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ απλά διαχειρίστηκε το σημαντικό προβάδισμα που είχε πάρει με το ματς να ολοκληρώνεται στο 4-0.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά).
Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά)-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Δαμιανάκης (8’), Ζέρης (26’), Κοζάκης (72’)

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (61’ Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (82’ Ρούνεϊ Εβά), Σταματής (69’ Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης.

Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης (46′ Αγριμάκης), Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας (36′ Γιώργου), Λαμπράκης, Σοφιάνης, Φράγκος (70′ Τριανταφύλλου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook