Ψηφίσματα υποστήριξης στις προσπάθειες της «Ανοιχτής πρωτοβουλίας ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου Δασκαλογιάννης των Χανίων», αλλά και για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών, εξέδωσε ο Δήμος Σφακίων όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

Ψηφίσματα που έρχονται σε αντίθεση με την παρούσα κυβέρνηση και αδειάζουν και τον συντοπίτη τους υπουργό Παύλο Πολάκη και την πολιτική που υπηρετεί, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους τους δημότες «μην ψηφίσετε Πολάκη». 

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι Σφακιανοί δεν περίμεναν τον Δήμο Σφακίων να τους πει μην ψηφίσετε Πολάκη, γιατί είδαν ότι όλα αυτά που τους έλεγε, από τη διαγραφή των δανείων τους μέχρι την μη παραχώρηση του Αεροδρομίου, ήταν ψέματα, οπότε μάλλον ξέρουν.

Αυτό βέβαια ισχύει και για τους δημότες άλλων περιοχών, που είδαν πριν τις εκλογές ένα μαχητικό άνθρωπο έτοιμο να “τσακίσει” τους πάντες και στη συνέχεια μετά την εκλογή και την καρέκλα, εξαφανίστηκε από όλους και όλα και ψήφισε μνημόνια και νόμους κατά των πολιτών.

Ο Δήμος Σφακίων από την πλευρά του παραμένει σταθερός στις θέσεις του, αφού από την εποχή που ήταν ο Πολάκης δήμαρχος εξέδιδε παρόμοιες ανακοινώσεις και μαχόταν για τα ίδια αιτήματα.  

ΥΓ Αλήθεια γιατί πολλοί παρομοιάζουν τον Παύλο Πολάκη με τον Άδωνη Γεωργιάδη του ΣΥΡΙΖΑ;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook