Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) ανακοινώνει την, για δεύτερη χρονιά, διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας Startup Europe Week  που διοργανώνεται από το Youth Entrepreneurship Club και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή/Startup Europe.

Το Startup Europe Week Crete φέτος θα διεξαχθεί στις εξής πόλεις:

Χανιά – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – (Σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και την Π.E. Χανίων.)
3 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων →  https://sewcrete_chania.eventbrite.com

Ηράκλειο – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου 
7 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων →  https://sewcrete_heraklion.eventbrite.com

Ρέθυμνο – Σπίτι Πολιτισμού 
10 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων → https://sewcrete_rethymno.eventbrite.com 

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Πέρασε ένα χρόνος και το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week επιστρέφει! Μετά την μεγάλη επιτυχία του Startup Europe Week Chania 2016, φέτος η ομάδα μας θα ταξιδέψει με αρχή τα Χανιά σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, θέλοντας να μεταφέρει το πάθος και τη θέληση για την αλλαγή που μπορεί να φέρει η επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη!

Το Startup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative με τοπικό πρεσβευτή το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Σκοπός του συνεδρίου, είναι η προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 200+ περιοχές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν στην Ευρώπη.

Στο φετινό Startup Europe Week Crete, οι ομιλίες και τα δρώμενα, θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, της αξιοποίησης της ιδέας, των startups και της καινοτομίας. Θα μας τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και διεθνώς επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, business angels, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capitals όπως και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθούν ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις εργασιών, εργαστήρια, live events και networking / party events.

Χορηγοί του Startup Europe Week Crete:, supermarketnow, deliverynow, INKA, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,  e-FOOD.gr, ΚTEΛ Χανίων-Ρεθύμνου.

Υποστηρικτές του Startup Europe Week Crete: Γραφείο Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, Δήμος Ηρακλείου, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΙΤΕ, ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτ. Κρήτης, Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατ. Κρήτης, Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτ. Κρήτης, Οικονομικό Επιμελητήριο Ανατ. Κρήτης, Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Startup Europe Week 2017 στη δική σας πόλη! Για την κράτηση θέσεων, την agenda και για την ζωντανή μετάδοση των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκέπτεστε το www.startupcrete.com

Ας μην ξεχνάμε πως η επίτευξη των ονείρων του ενός, είναι αλληλένδετη με την επιτυχία των στόχων του άλλου και η συλλογική δράση οδηγεί σε κοινωνική ωφέλεια, παραγωγή ανάπτυξης και δημιουργία πολιτισμού.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής”.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook