Από το Δήμο Πλατανιά ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (Κ.Ε.Α.). Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται: 

• Aπ’ ευθείας από τους ίδιους τους αιτούντες μέσω της ηλεκτρονικής δ/νσης www.keaprogram.gr 
• Μέσω του K.E.Π. του Δήμου Πλατανιά
• Μέσω του Δήμου Πλατανιά. 
Οι αιτήσεις στο Δήμο Πλατανιά θα υποβάλλονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου (Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι) κατά τις εργάσιμες ημέρες, από 9.00-13.00 (Τηλ. επικοινωνίας: 28213 40009, 40014, 40020).

Τι είναι το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

Το πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα προνοιακό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις πυλώνες: α) την εισοδηματική ενίσχυση, β) τη διασύνδεση με υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης, και γ) τη διασύνδεση με υπηρεσίες ενεργοποίησης που στοχεύουν στην ένταξη ή επανένταξη των δικαιούχων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική επανένταξη.

Για τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι δημότες μας θα μπορούν να ενημερώνονται μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος www.keaprogram.gr και την ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά www.platanias.gr.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Δείτε τον οδηγό εφαρμογής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook