Μια διαφορετική «Ημέρα Επιχειρηματία/λογιστή» με εορταστικό χαρακτήρα διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017. Η Ομάδα Μητρώου ΓΕΜΗ υποδέχθηκε  επιχειρηματίες και λογιστές με τους οποίους αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ενώ πραγματοποιήθηκαν δύο κληρώσεις δώρων, μία για τον τυχερό επιχειρηματία/λογιστή και μία για τον τυχερό εκπρόσωπο των φορέων που είχαν προσκληθεί. 

Παράλληλα, παρουσιάστηκε επίσημα το blog της Ομάδας Μητρώου ΓΕΜΗ, http://gemi.ebeh.gr ένα πολύτιμο και εύχρηστο εργαλείο επίλυσης προβλημάτων και αποριών, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το  ΓΕΜΗ.

Η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια «Ημέρα Επιχειρηματία/λογιστή» κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα, αποτελεί πρωτοβουλία του Τμήματος Μητρώου – ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με σκοπό να ενθαρρύνει τη διατήρηση της διαπροσωπικής επαφής με τους επιχειρηματίες – μέλη του, καθώς η δια ζώσης συναλλαγή έχει μετατραπεί πλέον σε μεγάλο βαθμό σε ηλεκτρονική.

Στόχος της προσπάθειας, που έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση,  είναι η διατήρηση της επικοινωνίας, εστιάζοντας στη μεταφορά μηνυμάτων και στις ανθρώπινες σχέσεις. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook