Ένα από τα σημαντικά μέτωπα που ήθελε να κλείσει ο Νίκος Αναστόπουλος πριν η κρητική ομάδα προχωρήσει στην μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει της συμμετοχής της στη Σούπερ Λίγκα ήταν αυτό των ανανεώσεων. 
Την Πέμπτη το πρωί έκλεισαν θετικά για τον ΟΦΗ οι τρεις από τις τέσσερεις συγκεκριμένες υποθέσεις . Μετά από επικοινωνία που είχε ο Νίκος Μαχλάς με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών οι Ζορμπάς, Μπούρμπος και Βεζυρίδης συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την κρητική ομάδα. 
Οι δύο πρώτοι θα υπογράψουν συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΟΦΗ ενώ ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα για ακόμη ένα χρόνο. 
Το μόνο ανοικτό ζήτημα σχετικά με τις ανανεώσεις που αναμένεται και αυτό να κλείσει θετικά είναι η περίπτωση του Λεωνίδα Καμπάνταη. Με τον έμπειρο επιθετικό θα γίνει η τελική επαφή την Παρασκευή το μεσημέρι και όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος σέντερ φορ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο. 
Μόλις ολοκληρωθεί το κομμάτι των ανανεώσεων θα ξεκινήσει άμεσα να υλοποιείτε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για την ενίσχυση της σε όλες τις θέσεις βάση των εισηγήσεων που έχει κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook