Το σύγχρονο καινούριο αεροδρόμιο δεν αποδεικνύεται και τόσο σύγχρονο! Το “καλωσόρισες” σε επιβάτες της τελευταίας βραδινής πτήσης που έφτασε χθες στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” στα Χανιά δεν ήταν το αναμενόμενο, αντίθετα συνοδευόταν από αρκετή ταλαιπωρία.

Το ασανσέρ της νέας πτέρυγας του αεροδρομίου χάλασε και κόλλησε στη μέση με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν επιβάτες με τις βαλίτσες τους εντός του ανελκυστήρα. 

Εργαζόμενοι άνοιξαν με τα πολλά την πόρτα του ασανσέρ που βρισκόταν στη μέση του ορόφου και άρχισαν να το αδειάζουν αρχικά από τις βαλίτσες ώστε στη συνέχεια να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν και οι επιβάτες.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αφού σύμφωνα με σχόλια που ακολουθούν το βίντεο, το ίδιο πρόβλημα με το ασανσέρ είχε συμβεί και στο κοντινό παρελθόν με έναν εργαζόμενο του αερολιμένα και 3 άτομα προσωπικό να εγκλωβίζονται στο ενδιάμεσο σημείου του ορόφου για περίπου 35 λεπτά!

Παραλλάσσοντας και αντιστρέφοντας τη γνωστή ρήση για τη γυναίκα του Καίσαρα, θα καταλήξουμε στη διαπίστωση ότι η σύγχρονη πτέρυγα του αεροδρομίου δεν πρέπει μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι σύγχρονη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook