Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 στo κλείσιμο της  έκθεσης του «MONEY SHOW» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «Χίλτον» έλαβαν μέρος τα χορευτικά των Κρητικών Συλλόγων της Αττικής (Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω «Η Κρητική Αναγέννηση», Σύλλογος Κρητών Φυλής «Η Μεγαλόνησος», Σύλλογος «Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου», «Ένωση Κρητών Ιλίου», Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Το Αρκάδι», Σύλλογος Κρητών Αχαρνών).

Για τα χορευτικά του Συλλόγου «Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου» (δάσκαλος Παναγιώτης Φραγκάκης), της «Ένωσης Κρητών Ιλίου» (δάσκαλος Γιώργος Φραγκάκης) και του Συλλόγου Κρητών Φυλής «Η Μεγαλόνησος» (δάσκαλος Αντώνης Βασαλάς) πήραν μέρος οι οργανοπαίκτες: λύρα Γιάννης Μακρυδάκης, λαούτο Άρης Δασκαλάκης και τουμπερλέκι Δήμος Κανέλλος.
Για το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών (δάσκαλος Νίκος Καμπουράκης) πήραν μέρος οι οργανοπαίκτες: λύρα Διονύσης Κορδυλάκης και λαούτο Μιχάλης Σταυρουλάκης.

Για το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω (δασκάλα Κατερίνα Σαραντινού) πήραν μέρος οι οργανοπαίκτες: λύρα Γιώργης Βροντινάκης, λαούτο Λευτέρης Καραμανώλης και Μανούσος Νικητάκης.

Για το χορευτικό της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» (δάσκαλοι: Μαρία Μαντή και Κώστας Κλαουράκης) πήραν μέρος οι οργανοπαίκτες: λύρα Δ. Πρωτογεράκης και λαούτο Χρ. Βεργάκης.

 Η εκδήλωση συντονίσθηκε από την Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση (ΠΑΔΕ ΜΜΕ), με αφορμή την συμμετοχή της στο «MONEY SHOW». Η ΠΑΔΕ ΜΜΕ από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου μέχρι την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, συμμετείχε στην έκθεση για την προβολή της κρητικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Δείτε βίντεο και φωτό από την εκδήλωση:

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook