Ένας 37χρονος Έλληνας συνελήφθη και καταζητείται η συνεργός του, αλλοδαπή, επαγγελματίας φωτογράφος, οι οποίοι φωτογράφιζαν 16χρονη ανήλικη σε ημίγυμνες στάσεις και αναρτούσαν τις σχετικές φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες του Διαδικτύου. Και οι δύο κατηγορούνται για παιδική πορνογραφία που τελέστηκε μέσω του Διαδικτύου.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr,συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ειδικότερα, προ καιρού, ο πατέρας της 16χρονης κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας του Διαδικτύου είχαν προσεγγίσει την ανήλικη κόρη του και πέτυχαν, εκμεταλλευόμενοι τη νεαρή της ηλικία, να τη φωτογραφήσουν και να την κινηματογραφήσουν σε ημίγυμνες στάσεις.

Όπως κατήγγειλε, ο 37χρονος προσέγγισε την κόρη του τον χειμώνα του 2010, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, και μαζί με την καταζητούμενη αλλοδαπή φωτογράφο την οδήγησαν σε παραλιακό ξενοδοχείο όπου και την εκμεταλλεύτηκαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook