Mία ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχετίζεται με την προώθηση πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων στην Κρήτη και όχι μόνο

Mία ηλεκτρονική πλατφόρμα στον χώρο του τουρισμού, που σχετίζεται με την προώθηση πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Κρήτη, λειτουργεί δύο και πλέον χρόνια στο νησί μας.

Το Cretico ξεκίνησε επίσημα τον Δεκέμβρη του 2014, αφού είχαν προηγηθεί μήνες προετοιμασίας από μία έμπειρη ομάδα και βασίζεται στην άμεση επικοινωνία του πελάτη με τον ιδιοκτήτη, πάντα μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, συγκεντρώθηκε μια μεγάλη γκάμα από τουριστικές κατοικίες (βίλες) σε όλη την Κρήτη, όλες με ιδιωτική πισίνα και εγκεκριμένες από τον ΕΟΤ. Τα στελέχη της ομάδας επισκεύθηκαν τις περισσότερες από αυτές, γνώρισαν τους ιδιοκτήτες τους και τις φωτογράφισαν, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν  ανταποκρίνονταν στα standards που είχαν τεθεί.

Επεκτείνεται και εκτός Κρήτης

Σύμφωνα με τα στελέχη του Cretico «οι πιστοποιήσεις που παρέχονται στους πελάτες μας έχουν συμβάλλει στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης, τόσο προς την ομάδα του Cretico, όσο και μεταξύ των χρηστών του site». 

Ενώ το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρουν, η ανοδική πορεία του Cretico αυτούς τους πρώτους μήνες, τους έχει ωθήσει να επεκτείνουν το project και σε άλλα ελληνικά νησιά.

Ενημερωτικό Blog για τις ομορφίες του νησιού και όχι μόνο

Ταυτόχρονα με την πλατφόρμα, έχει δημιουργηθεί και μία ιστοσελίδα – Blog, όπου στόχο έχει να παρέχει πληροφορίες και προτάσεις για όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη μπορεί κάποιος να επισκεφθεί στην Κρήτη, για δραστηριότητες, φαγητό και γενικά την Κρητική κουλτούρα.

Η Κρήτη αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό, με πολλές ομορφιές και μια ποικιλία επιλογών να προσφέρει και σκοπός του Cretico είναι να την γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ταξιδιώτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook