Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Χανιά για την σεζόν 2011-12 είναι ήδη διαθέσιμα στον κόσμο από την Πέμπτη (4/8). Για τον λόγο αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από την ΠΑΕ προς ενημέρωση των φιλάθλων.

Πέρα από τα διαρκείας ειπώθηκε δια στόματος του προέδρου της επιτροπής στήριξης, Νότη Ψυλλάκη, ότι ο ΑΟΧ είναι κοντά σε δύο σπουδαίες μεταγραφές. Ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού ευγνωσμένης αξίας.

Ο κ. Ψυλλάκης σε σχέση με τα διαρκείας είπε ότι σκοπός είναι να ξεπεράσει η ομάδα τα 1000 και ότι ο κόσμος που θα πηγαίνει στο γήπεδο θα έχει περισσότερες ανέσεις από άλλες χρονιές, τονίζοντας ότι θα δει και μια ομάδα ανταγωνιστική, που θα κάνει υπερήφανη την τοπική κοινωνία. Επισήμανε ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Πετράκη ώστε ο ΑΟΧ να γίνει η ομάδα που όλοι ονειρεύονται.

Όσον αφορά το θέμα της έδρας ειπώθηκε ότι για τεχνικούς λόγους δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το που θα παίζουν του χρόνου οι «μπλε» αλλά είναι δεδομένο ότι θα δηλώσουν και το Ε.Σ. Χανίων αλλά και το Δ.Σ. Περιβολίων σαν έδρα, λέγοντας παράλληλα ότι υπάρχει και σε αυτό το θέμα εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο Χανίων.

Ο αντιδήμαρχος Χανίων και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης, πήρε στην συνέχεια τον λόγο και έκανε κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας.

Να αγκαλιάσουνε όλοι το νέο ξεκίνημα που κάνει ο ΑΟΧ προέτρεψε από την πλευρά του και το μέλος της επιτροπής στήριξης, Γιώργος Κονταξάκης, που τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί ξανά μετά από πολλά χρόνια στην Β’ Εθνική.

Τέλος τον λόγο πήρε ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιάννης Πετράκης, που τόνισε ότι «Θα πρέπει η ομάδα βήμα-βήμα να χτιστεί, να οργανωθεί, να γίνει ανάλογη με την δυναμική που έχει και σαν ομάδα και σαν πόλη και θα πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε από την μεριά που ο καθένας υπηρετεί την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια και να στεφθεί αυτή η προσπάθεια από επιτυχία. Να λέμε μεγάλα λόγια είναι εύκολο, να κάνουμε πράξεις θέλει δουλειά. Εμείς δεν θέλω να είμαστε σαν ομάδα στην κατηγορία και να λέμε μεγάλα λόγια. Θέλω να είμαστε στην κατηγορία, ο καθένας να ξέρει τον ρόλο του και να είναι συνεπής σε αυτό που έχει αναλάβει. Ένα όλοι πορευτούμε προς αυτή την κατεύθυνση θα φτιάξουμε μια καλή οικογένεια, μια ομάδα που θα έχει βάσεις και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να κερδίζει».

Οι τιμές για τα διαρκείας είναι 100 και 150 ευρώ και η διάθεσή του θα γίνεται καθημερινά αρχικά στα γραφεία του ΑΟΧ (Παπαρηγοπούλου 6) 10.00 με 14.00. Στην συνέχεια υπάρχει η σκέψη να διατίθονται και σε κεντρικά σημεία της πόλης.


Λευτέρης Αντωνακάκης