Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Άρης Λώττας, στέρησε από τον ΑΟ Χανιά ακόμα μία νίκη επί των ημερών του Σάκη Παπαβασιλείου. Ακόμα κι έτσι όμως (2-2) το θετικό σερί συνεχίζεται.

Με νέα ψυχωμένη εμφάνιση ο ΑΟΧ έγινε από νωρίς… αφεντικό στο Μάλεμε με το γκολ του Σταματή (1’), αλλά ένας πρώην παίκτης της ομάδας, ο Μπουντόπουλος, ισοφάρισε στο 26’.

Με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, το δεύτερό του στο παιχνίδι, ο Σταματής έδωσε ξανά προβάδισμα στον ΑΟΧ στο 36’ (2-1). Στη συνέχεια η ομάδα των Χανίων είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά τελικά σε μία από τις σπάνιες φάσεις της Σπάρτης στο δεύτερο ημίχρονο ο Λώττας ισοφάρισε σε 2-2 στο 79’, ξεσηκώνοντας στη συνέχεια τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο με τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών) – Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Γ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Μουζακίτης (46’), Κοτσαρίδης (62’), Λώττας (74’), Αποστολόπουλος (77’), Ζέρης (85’)

ΑΟ Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Ντούμος (61’ Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (79’ Ρούνεϊ), Αποστολόπουλος, Σταματής.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Κατσίκης (46’Λώττας), Γιαννίτσης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος (46’ Αναστασόπουλος), Ροβίθης (76’ Καρτσαμπάς), Μουζακίτης, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook