Στο πρωτάθλημα και το σημαντικό ματς με τον Παναιγιάλειο είχε το μυαλό του ο Κισσαμικός σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι η πρόκριση είχε κριθεί από τη Λεωφόρο, πράγμα που του έδωσε το δικαίωμα για αρκετές αλλαγές.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Σπύρος Μπαξεβάνος: «Όντως για εμάς σήμερα ήταν ένα κακό παιχνίδι. Νομίζω ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε σαν ομάδα και πολύ δίκαια ο Παναθηναϊκός, που ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος ατομικά λάθη δικά μας έφτασε σε αυτό το σκορ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής, εκεί έχουμε ρίξει όλο μας το είναι, θέλουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλει πρώτα απ’ όλα πίστη και αυτοπεποίθηση και φάνηκε ακόμα και σήμερα ότι μας λείπει. Να μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να αρχίσουμε να μαζεύουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που πολύ άνετα και δίκαια κέρδισε με αυτό το βαρύ για εμάς σκορ».

Για τα μεταγραφικά κι αν υπάρξει άλλη προσθήκη πέραν του Μπουγαΐδη: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που περιμένουμε. Είναι πολιτική της ομάδας να μη λέει τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας και να χαλάνε τελευταία στιγμή. Είναι ένα παιδί που το περιμένουμε αύριο το πρωί, ας έρθει πρώτα στα Χανιά να τελειώσει με το καλό η μεταγραφή. Νομίζω ότι θα είναι μία σημαντική προσθήκη για εμάς και για τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Θα τα μάθετε όταν πρέπει. Είναι… πολυθεσίτης!»

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Είναι λογικό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα για εμάς. Έτσι κι εμείς κάναμε αλλαγές, αλλά και οι αντίπαλοί μας άλλαξαν πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, γιατί το 3-0 ήταν πολύ καθαρό σκορ. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που είχαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησαν αρκετά παρότι το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για να παίξεις ακόμα πιο γρήγορα. Το θετικό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και κάποια νέα παιδιά, αυτά ίσως σιγά-σιγά πρέπει να τα φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τα χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τον Αστέρα στην επόμενη φάση, που ξέρουμε ότι θα είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού. Νομίζω ότι οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που δείξανε στο σημερινό παιχνίδι και ελπίζω να ξαναβρούν σιγά-σιγά τον δρόμο τους και να κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook