Η 35χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη μετακομίσει μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην Ουάσινγκτον, μετά την ορκωμοσία του πατέρα της

Η λαμπερή ξανθιά Ιβάνκα Τραμπ είναι η 35χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου, που κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα της τράβηξε τα βλέμματα επάνω της, τόσο με την ομορφιά της, όσο και με την στήριξη που προσέφερε στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο. Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ και τα τρία τους παιδιά, μετακόμισαν μόνιμα στην Ουάσινγκτον.

Ο Κάσνερ τοποθετήθηκε στον Λευκό Οίκο ανώτατος σύμβουλος του πεθερού του, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ αψήφισε τον νόμο περί νεποτισμού στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους διορισμούς συγγενών στο επιτελείο του προέδρου. Όσο για την Ιβάνκα, τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου την θέλουν να παίζει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας στο πλευρό του νέου πλανητάρχη με δεδομένο ότι η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, ζει στη Νέα Υόρκη μέχρι ο γιος της Μπάρον να ολοκληρώσει την σχολική χρονιά.

Η Ιβάνκα Τραμπ εργάστηκε αρχικά ως μοντέλο και μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Seventeen ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια δημιούργησε την δική της εταιρεία με ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ. «Μια συλλογή από κομψά, σέξι και σε προσιτές τιμές ρούχα, παπούτσια και τσάντες», αναφέρει ότι διαθέτει η εταιρεία της κομψής Ιβάνκα στην ιστοσελίδα της.

Όμως, ήταν η κόρη του Αμερικανού προέδρου πάντα τόσο όμορφη; Ο Βρετανός πλαστικός χειρουργός Νταν Μαρς σύμβουλος του Plastic Surgery Group δηλώνει: «Η άποψή μου είναι πως είναι ξεκάθαρο ότι η Ιβάνκα έχει κάνει ρινοπλαστική, υπάρχει μάλιστα σημάδι στη βάση της μύτης της. Αν κρίνω δε από τα ίσια και λευκά δόντια της εκεί έχει παρέμβει η αισθητική οδοντιατρική».

Ο Βρετανός πλαστικός χειρουργός βρήκε πάντως τις πλαστικές επεμβάσεις της Ιβάνκα Τραμπ επιτυχημένες και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό παράδειγμα της πλαστικής χειρουργικής, αν κρίνουμε από την εμφάνιση».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook