Το κέντρο “Πορτοκάλι” γέμισε σήμερα το βράδυ, με αφορμή το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, θέλοντας παράλληλα μέσα από αυτή την εκδήλωση που διοργάνωσε, να δηλώσει παρόν στα πολιτικά δρώμενα των Χανίων.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ.Μαρκογιαννάκης ανέφερε:

“Σε αυτό τον χώρο, όπως και άλλοι, έχουν κάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως μπορείτε να δείτε όμως το πλήθος των ατόμων και το πάθος δεν ήταν ποτέ όμοιο όσο το σημερινό, παρόλο που οι συνθήκες είναι αντίξοες. Αυτό μας γεμίζει υποχρεώσεις, και την Νέα Δημοκρατία που ο κόσμος αρχίζει να ελπίζει ότι έρχεται ένα καλύτερο αύριο αλλά τώρα ακόμα περισσότερο προσωπικά δηλώνω οτι θα κάνω ότι μπορώ ωστέ όταν γίνουν εκλογές να πανηγυρίσουμε Χανιώτη πρωθυπουργό και τα Χανιά να βγάλουμε κυρίαρχη πολιτική δύναμη.

Όσον αφορά τις εκλογές ο κ.Μαρκογιαννάκης θεωρεί ότι είναι αναπόφευκτες εντος του έτους.

“Υπηρετώ την ΝΔ και ακόμα και αν δεν ήθελα να μην είμαι υποψήφιος θα με επιστράτευαν. Είμαι εκείνος ο οποίος ακόμα και σε δύσκολες στιγμές στα Χανιά είχα πάρει στην πλάτη μου το κόμμα.Eίμαι σε κάθε περίπτωση Νέα Δημοκρατία. Πρώτα πάντα η πατρίδα, μετά το κόμμα και τέλος ο Μαρκογιαννάκης”

Ενω όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , ο κ.Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση αυτή καταρρέει. 

 

Στην ομιλία που έδωσε στο κατάμεστο κέντρο δήλωσε μάχιμος και έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα.

“Μπορώ ακόμα να προσφέρω στον τόπο, σκέφτομαι οτι δεν δικαιούμαι να το κάνω αυτό και οτι πρέπει όλα αυτά που έχω αποκτήσει στα 26 χρόνια που είμαι στο κοινοβούλιο αν μην πάνε χαμένα. Και θέλω απόψε να ρωτήσω εσάς που βρίσκομαι εδω να μου πείτε τι να κάνω.”
Σε αυτή του την δυναμική ερώτηση ο κόσμος που βρισκόταν στο κέντρο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Και συνέχισε ” Θέλω να προσφέρω, νιώθω ότι θέλετε να είμαι κοντά σας, αυτό νιώθω εδω τώρα που είμαι απέναντι σας. Ότι είχα αποκτήσει με την επιστήμη και την δουλειά μου, την έδωσα στην ΝΔ, και όλα αυτά τα απέκτησα εγω, δεν μου τα δώρισε κανείς ούτε τα κληρονόμησα. Αυτός ο τόπος έχει ανάγκες και προβλήματα και πρέπει αν προσφέρω. Είμαι περήφανος που είμαι Χανιώτης 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook